Candidatul PRM la sectorul 5, amenințat de un inspector vamal din anturajul lui Marian Vanghele

Marian Vanghelie

Poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare și șantaj pe numele unui inspector vamal. Acesta, aflat într-o mașină cu numere de Ucraina, l-a amenințat pe Constantin Mirel State, candidatul Partidului România Mare la primăria sectorului 5, în timp ce discuta pe stradă cu alegătorii. Incidentul a avut loc joi, 6 iunie, în jurul orei 18.00.

Constantin Mirel State, candidatul PRM la primăria sectorului 5, era pe o stradă din sectorul 5 și discuta cu alegătorii când un individ, aflat într-o mașină de teren cu numere de Ucraina, l-a urmărit, apoi l-a chemat și l-a amenințat că o va păți dacă își mai face campanie în sector. Întrebat în ce calitate i se adresează, individul i-a arătat o legitimație pe geam spunându-i să se potolească în a mai face campanie electorală.

„M-a chemat la geamul mașinii, mi-a arătat o insignă cu însemne ale poliției si mi-a spus să mă opresc și să nu mai încerc să conving lumea să mă voteze că voi avea mari probleme, după care mi-a amenințat familia și copiii și a plecat. Am sunat la 112 și am pornit în căutarea lui. L-am gasit mai târziu în parcarea unui supermarket din sector”, a declarat Constantin Mirel State.

Candidatul PRM spune că atunci când l-a luat la întrebări, individul l-a sunat pe Vanghele și i l-a dat la telefon.

„Am vorbit cu Marian Vanghele care mi-a spus să stau liniștit că rezolvă el cu individul care m-a amenințat. Dar la scurt timp după discuție am început să fiu sunat și amenințat cu moartea și de alți indivizi”, a mai spus candidatul PRM la primăria sectorului 5.

Polițiștii au demarat imediat cercetări și au descoperit că individul care a proliferat amenințări este inspector vamal. El a fost dus la audieri unde va fi chemat ca martor și Marian Vanghele. Inspectorul vamal este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și folosirea unei false calități oficiale în scop de șantaj. În plus, el va trebui să justifice și cum a intrat în posesia mașinii de teren cu numere de Ucraina.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: