Skip to content
Politică

Candidatura lui Munteanu, pe muchie de cuțit. Noi explicații despre presupusele legături cu Securitatea

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a oferit, miercuri, declarații, cu privire la presupusele sale legături cu Securitatea.

„Nu multi rezista la presiune. Presiunile astea sunt fleacuri. Nu am nicio problema legata de nimic, asa cum nu am avut . Daca va amintiti, am avut o problema cu armamentul. 12-14 ani s-a scris peste tot. A venit un domn si a spus stati asa, ca nu am verificat sursa. Peste o saptamna, doua, o luna trei, o sa vedeti tot asa intr-o nota mica. Data viitoare sa puneti Breaking News. Pana acum, trebuie sa admiteti ca toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit false. O sa mai apara vreo doua, pentru ca oamenii care fac contra-campanie nu au ce sa-mi reproseze. Intr-o tara in care se fura miliarde, ca nu stiu ce s-a interpretat ca n-am spus bine, am pierdut 10 zile aproape explicand – frate, sunt lucruri marunte pana la urma. Domnule, n-am ce sa dovedesc! Astazi trebuia sa-mi depun candidatura. Lasati-ma sa ma duc sus sa vad ce se intampla. Mie nu mi-e frica, nu mi-e teama, nu am lucruri care sa-mi poata fi imputate. Poate sa imi fie imputat ca programul meu nu e bun, desi nu stiu daca pana acum m-a intrebat cineva de program”, a declarat Munteanu.

Întrebat dacă a discutat cu președintele Klaus Iohannis, Munteanu a răspuns: „Sunt convins ca domnul presedinte are lucruri mult mai importante de facut acum, si nu e o situatie de interes pentru institutia prezidentiala care sunt convins ca nu se va implica in activitatea PNL”.

Nu în ultimul rând, întrebat ce va face dacă PNL îi va cere să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, Munteanu a răspuns: „Asta e cu totul alta discutie. Era o situatie dificila si eu am venit sa ajut. Si acum imi doresc sa ajut pentru ca n-am venit sa candidez pentru mine ci am venit sa-i ajut pe bucuresteni. Am venit cu toata inima deschisa, sigur, eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri, lucruri pe care pe mine nu ma impresioneaza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *