Skip to content
Politică

Capăt de linie pentru Ponta: CNATDCU l-a lăsat DEFINITIV fără titlul de doctor

Fostul premier Victor Ponta a rămas definitiv fără titlul de doctor, ca urmare a votului final de miercuri al membrilor Consiliului General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Rezultatul votul membrilor CNATDCU va fi trimis ministrului Educaţiei, care va emite un ordin în acest sens, relatează adevarul.ro.

CITIŢI ŞI: Lovitură decisivă pentru Ponta: rămâne cu stigmatul plagiatului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei,  membrii Consiliului general al CNATDCU au ca termen data zilei de 27 iulie pentru a da un verdict final în cazul retragerii a titlului de doctor în drept a lui Victor Ponta. Preşedintele CNATDCU, academicianul Viorel Barbu, a confirmat decizia comisiei de specialitate.

„Contestaţia a fost respinsă la comisie, dar decizia în cazul contestaţiei lui Victor Ponta va fi dată miercuri. Membrii Consiliului General al CNATCU au început să voteze pentru o decizie finală“, a declarat, pentru „Adevărul“, acad. Viorel Barbu. Cei 47 de membri ai Consiliului General al CNATDCU au început de luni să voteze pentru o decizie finală, votul putând fi dat şi electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *