Skip to content
Politică

Capitala intră în colaps, avertizează Gabriela Firea: Investițiile publice și private vor fi suspendate!

Inquam Photos / George Calin
" "

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că actualul edil, Nicușor Dan, urmărește suspendarea investițiilor timp de 2 ani, ceea ce înseamnă că Bucureștiul va intra în colaps.

Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

" "
" "

Pe scurt, de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale – toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin. Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetățenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngroșând șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.

Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să puna pe fugă oamenii și capitalurile. Grupul consilierilor social-democrați NU va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort. Dacă PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNȚ-CD! Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranța cetățenilor!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *