Skip to content
București Știri locale

Capitala va avea un buget ”într-o perioadă cât mai scurtă”. Viceprimarul Stelian Bujduveanu (PNL): Îl vom susține pe primar până la final

Inquam Photos / Octav Ganea

Contactat de PS News, viceprimarul liberal al Capitalei, Stelian Bujduveanu, susține că PNL este optimist în ceea ce privește aprobarea, în cele din urmă, a proiectului de buget pe 2021 de către consilierii USRPLUS.

„Evident că există discuții, însă nu vă pot spune ce a discutat domnul primar general. Noi suntem încrezători că într-o perioadă cât mai scurtă se vor rezolva aceste discuții. Cunoașteți poziția PNL, noi am susținut primarul de la început și îl vom susține până la final. Nu avem nimic să îi reproșăm. Colegii de la USR au fost cei care au făcut anumite reclamații, susținând că estimările de venituri nu sunt realiste. Noi putem fi doar mediatori, putem avea discuții, putem sta la masă și putem discuta orice fără probleme.

Noi ne dorim ca Bucureștiul să aibă un buget cât mai rapid. Noi, împreună cu PMP, am susținut proiectul de buget, și suntem deschiși la orice fel de dialog. Noi nu am reclamat nimic, am susținut proiectul de buget”, transmite Stelian Bujduveanu.

Bugetul Bucureștiului, în forma propusă de primarul general Nicușor Dan, nu a fost adoptat în ședința Consiliului General al Municipiului București. Proiectul de buget a fost respins cu 22 de voturi împotrivă, 17 voturi pentru și 14  abțineri.

Proiectul a fost respins după ce grupul consilierilor USR PLUS, cel mai numeros din Consiliul General, a anunțat că nu îl va vota întrucât ar avea veniturile supraevaluate.

Primarul general Nicușor Dan s-a declarat „uluit” în legătură cu scandalul generat pe tema bugetului Capitalei. El a susținut că toate discuțiile care trebuia să aibă loc au avut loc și nu înțelege de unde vin neînțelegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *