Skip to content
Sport

Căpitanului Danemarcei, după eliminarea dureroasă de la EURO 2020: Sunt mândru, dar şi decepţionat

„A fost o aventură fantastică”, au fost primele cuvinte ale căpitanului Danemarcei, Simon Kjaer, după înfrângerea suferită în faţa Angliei (1-2), în prelungiri, în a doua semifinală de la EURO 2020.

A fost o aventură fantastică, dar sunt trist că s-a încheiat în acest fel. Susţinerea pe care am primit-o depăşeşte tot ce am sperat. Sunt mândru. Dar sunt şi decepţionat pentru că ne doream să mergem până în finală„, a spus Kjaer.

Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă în anumite momente am avut şi o reducere de ritm, dar asta nu ne-a împiedicat. Dacă eram un pic mai tranşanţi la anumite ocazii în prima repriză, atunci am fi putut marca acel gol în plus„, a adăugat el.

Selecţionata de fotbal a Angliei s-a calificat în finala EURO 2020, în urma victoriei reuşite în faţa Danemarcei, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, miercuri seara, pe stadionul londonez Wembley, în a doua semifinală a competiţiei.

Anglia va întâlni Italia în prima sa finală la EURO şi a doua din istorie, după ce a cucerit titlul mondial în 1966.

Selecţionata Albionului a câştigat în faţa Danemarcei printr-un gol marcat dintr-un penalty uşor acordat, pe care Harry Kane nu a reuşit să-l transforme (104), dar atacantul lui Tottenham a avut prezenţa de spirit de a urmări faza şi a reluat în plasă mingea respinsă de portar. Danezii au deschis scorul prin Mikkel Damsgaard (30), Anglia egalând relativ repede, prin autogolul lui Simon Kjaer (39), scrie digisport.ro.

Românul Ovidiu Haţegan a fost al patrulea oficial la semifinala de miercuri, iar Sebastian Gheorghe, arbitru asistent de rezervă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *