Skip to content
Societate

Captură de 4,5 kilograme de cocaină şi peste 8 kilograme de heroină: Valoarea de piaţă a drogurilor depăşeşte un milion de euro VIDEO

ziuaconstanta.ro

Poliţiştii de combatere a criminalitătii organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Bucureşti, au surprins în flagrant delict un tânăr, în timp ce ar fi introdus în ţară, în interiorul unui autoturism, 4,5 kg de cocaină şi peste 8 kg de heroină. Valoarea de piaţă a drogurilor depăşeşte un milion de euro, potrivit News.ro.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.C., au acţionat pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în procurarea din Belgia, transportul, introducerea în România şi distribuirea în Bucureşti şi Ifov a unor droguri de mare risc”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, la data de 15 iunie, a fost surprins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, în timp ce ar fi transportat în interiorul unei maşini, 4,5 kg de cocaină şi peste 8 kg de heroină, ce s-ar fi aflat împachetate sub forma a 13 calupuri.

Drogurile ar fi fost procurate din Belgia şi ar fi fost transportate pe ruta Belgia – Franţa – Austria – Ungaria – România şi ar fi urmat să fie preluate, în ţară, de un cetăţean albanez. Acesta a fost surprins în timp ce ar fi încercat să preia autoturismul în cauză.

”În urma acţiunii, poliţiştii au indisponibilizat 8.500 de lei şi 500 de euro, trei telefoane mobile, trei cartele SIM, precum şi autoturismul cu care acesta s-ar fi deplasat la locul de întâlnire. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.C. pentru audieri, iar faţă de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura reţinerii”, a mai transmis Poliţia Română.

Anchetatorii au precizat că valoarea de piaţă a drogurilor depăşeşte un milion de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *