Skip to content
Societate

UPDATE Carambol cu 10 mașini pe Autostrada București – Pitești. Șase persoane au fost rănite

Facebook/politie
" "

UPDATE – ora 08.50

Şase persoane au fost rănite, patru dintre ele ajungând la spital cu leziuni uşoare, în urma coliziunii produse luni dimineaţa pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, în care au fost implicate 10 autoturisme.

" "
" "

Potrivit ISU Argeş, pompierii s-au deplasat cu mai multe autospeciale de intervenţie şi de acordare a primului ajutor, alături de echipaje ale SAJ.

Celelalte două victime au refuzat transportul la spital. La faţa locului, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor„, arată ISU Argeş.

UPDATE – ora 08.00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Știrea inițială

Un accident în care au fost implicate 10 mașini a avut loc luni dimineața pe Autostrada București-Pitești, în condițiile unui carosabil alunecos.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 110, la intrare în Pitești, județul Argeș.

Conform polițiștilor, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos.

Din primele date, nu se cunosc informații despre numărul persoanelor rănite.

Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.

Șoferii sunt sfătuiți să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *