Skip to content
Olt Știri locale

Carambol cu șase mașini în Olt. Un mort și 18 răniți

Antena 3
" "

O persoană a decedat, 14 au fost transportate la spital şi patru persoane au fost asistate medical la faţa locului în urma accidentului rutier produs marţi după-amiaza pe DN 65, la Priseaca, între un microbuz, trei autoturisme şi un autotren.

Victima decedată, un bărbat de 49 de ani, din Scorniceşti, era pasager în microbuz, potrivit Agerpres.

" "
" "

În urma accidentului, o persoană a decedat, 14 au fost transportate la spital şi patru persoane au fost asistate medical la locul accidentului, refuzând transportul la spital„, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

Printre persoanele rănite este şi o femeie gravidă în luna a şaptea, în vârstă de 27 de ani, şoferiţă a uneia dintre maşinile implicate. Două dintre persoanele asistate medical sunt copii, care în momentul accidentului erau într-un autoturism împreună cu mama lor.

Cele mai multe victime – 13 – se aflau în microbuz în momentul accidentului.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale a fost activat planul roşu, care a încetat la ora 16,20, odată cu intervenţia echipajelor medicale la locul accidentului.

Traficul rutier în zona accidentului, produs pe DN 65 (Piteşti – Slatina), la Priseaca, a fost întrerupt timp de peste două ore.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *