Skip to content
Societate

UPDATE FOTO Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de autoturisme implicate, 17 persoane evaluate medical

RNews

UPDATE

Autorităţile au transmis că în accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui au fost implicate 52 de maşini, în care se aflau nu mai puţin de 146 de persoane.

ISU Constanţa a anunţat că au fost 4 zone de carambol şi că la faţa locului au fost trimise 20 de salvări şi un spital mobil.

Traficul a fost reluat, dar se circulă cu dificultate, în zonă creându-se o coadă de peste 8 kilometri de maşini.

UPDATE

La carambolul de pe Autostrada Soarelui s-a activat planul roșu, fiind adus și un elicopter SMURD.

Şeful DSU Raed Arafat a precizat că 17 persoane au fost evaluate, unele fiind deja transportate la spital, fiind trei puncte în care au avut loc accidente în lanţ, cu peste 40 de autoturisme implicate.

Conform ISU Dobrogea, în autovehiculele implicate în accidente se află aproximativ 100 de persoane.

UPDATE

Un echipaj SMURD a preluat un pacient în vârstă de 15 ani, care a fost dus la spital. De asemenea, o ambulanţă a preluat doi copii şi un adult, transportaţi, de asemenea, la o unitate medicală.

Un alt echipaj acordă primul ajutor unei persoane inconştiente.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la accidentul de pe autostradă intervin nouă ambulanţe SMURD tip B, o ambulanţă SMURD tip C, nouă ambulanţe ale Serviciului Judeţean, de tip B şi o ambulanţă SAJ tip C.

De asemenea, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va trimite în sprijin zece ambulanţe tip B, două ambulanţe tip C, un spital mobil, o descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *