Skip to content
Politică

Caramitru sare din nou la gâtul lui Barna: ”Membrii USR trebuie să se trezească. Nu se mai poate așa ceva. E o rușine prea mare”

" "

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, nu a ratat ocazia să îl taxeze din nou pe fostul șef. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru l-a acuzat pe Dan Barna, liderul formațiunii, că joacă un joc periculos, din care PSD va câștiga, dar nu și țara. Totul se va măsura în vieți omenești și un al doilea val de epidemie ce va arunca România în haos economic, avertizează el.

Mai precis, Caramitru îi reproșează lui Barna că a preluat „argumentele jalnice” ale PSD pentru a bloca prelungirea stării de alertă, dar și că l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, cu aceleași idei ale social-democraților, care nu făcuse decât să reacțioenze la jocul geo-politic al Ungariei și Rusiei. Caramitru se mai întreabă de ce USR nu are de gând să voteze Strategia de Apărare, deși aceasta menționează clar pericolul Rusiei.

" "
" "

Caramitru mai spune și că atitudinea USR, în frunte cu Barna, este jalnică în ultima perioadă și se bucură că a demisionat. El consideră că membrii Uniunii ar trebui să se trezească deoarece rușinea e prea mare.

„Dl Barna joaca un joc periculos. Mai nou centrează ca sa dea cu capul PSD și sa înscrie. Problema e ca totul se va masura in vieți de oameni și un val doi care ne arunca in haos economic și mai mare.
Eu ma întreb așa. Cum se poate ca dl Barna sa ia următoarele pozitii ale PSD și ale propagandei rusești???
– de ce ataca președintele când a reacționat la jocul geo-politic al Ungariei și Rusiei? Cu fix aceleași cuvinte ca și PSD?
– de ce spune ca nu va vota strategia de apărare care menționează clar pericolul Rusiei?
– de ce copiază fix argumentele jalnice ale PSD ca sa blocheze continuarea starii de alertă?
Cine câștiga din toate astea? Noi? USR? Jalnic. Bine ca mi-am dat demisia de acolo din USR și am plecat acum mult timp. Jalnic. Membrii USR trebuie sa se trezească – Nu se mai poate așa ceva. E o rusine prea mare”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Însă, precizăm că nu este prima „palmă” pe care Barna o primește de la Caramitru, după ce acesta a încetat să îl consilieze. În urmă cu câteva săptămâni, Caramitru l-a taxat dur pe Barna după ce președintele USR-iștilor l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis pe tema Ținutului Secuiesc.

Caramitru susținea la acea vreme că, în loc de schimbare de direcție spre esență, „USR a ajuns doar în lupte fratricide și poziții publice greșite”.

DETALII AICI: S-a rupt lanțul de iubire. Andrei Caramitru îl atacă dur pe Barna: Incredibilă ieșirea lui. Bezna minții!

Amintim că președintele USR, Dan Barna, a anunțat în aprilie anul trecut că renunță la Andrei Caramitru care î era consilier de patru luni. Picătura care a umplut paharul a fost o postare a lui Caramitru în care a afirmat că locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este ”la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”.

Într-o postare pe forumul intern de discuții al USR, Dan Barna scria: „am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”, iar „Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *