Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

Caraş-Severin: 45 de persoane implicate într-un accident rutier. Nu au fost raportate victime

DRDP Timişoara

Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un microbuz şi un autoturism a avut loc, mierucuri, pe DN 6, la ieşirea din Caransebeş (judeţul Caraş-Şeverin) către Lugoj (judeţul Timiş). 45 de pasageri din autobuz au fost cazaţi provizoriu într-o sală de sport, până când un alt autobuz îi va prelua. În urma accidentului nu au fost victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul s-a produs la ieşirea din Caransebeş spre Lugoj, find implicate un microbuz, un autoturism şi un autocar. La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi SAJ. Potrivit sursei citate de News.ro, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Pasagerii aflaţi în autocar, aproximativ 45 de persoane, au fost transportaţi cu un microbuz al Detaşamentului de Pompieri Caransebeş la o sală de sport pusă la dispoziţie de către Primăria Caransebeş. Măsura a fost luată până la sosirea unui alt autocar pentru preluarea acestora. Poliţiştii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi în ce împrejurări a avut loc acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *