Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

Caraş Severin: Focar de coronavirus la un spital din Caransebeș

spital-caransebes.ro

Un nou focar de infecție a fost depistat în cursul zilei de astăzi la o unitate spitalicească din municipiul Caransebeș. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Autoritățile sanitare au transmis faptul că cel puțin 100 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus la Spitalul Municipal din Caransebeș.

În prezent, activitatea unității medicale se desfãşoarã cu dificultate, mare parte dintre medici fiind extenuaţi din cauza programului extrem de solicitant. Cu toate acestea, în unitatea sanitară actul medical se derulează în condiții optime.

Managerul Valentina David îndeamnã cetãţenii sã se adreseze serviciului de urgenţã la debutul bolii şi nu în momentul în care au simptome evidente care le pot pune viaţa în pericol, așa cum faqc cei mai mulți dintre ei.

Ne așteptăm la un număr mare pentru că în general, de sărbători, lumea spune că mai stă o zi sau două și atunci o să vină într-o formă mai avansată a bolii. Noi așteptăm să în vină în perioada aceasta, imediat după Anul Nou”, a declarat Valentina David.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *