Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

Caraş-Severin: Grindeanu anunţă că ”Semmeringul bănăţean” va circula în toate zilele săptămânii

ziare.com

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, sâmbătă, la Timişoara că trenul de pe ruta Oraviţa – Anina, din judeţul Caraş-Severin, va circula în toate zilele săptămânii. Asociaţia Euroland Banat a transmis ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, o petiţie în care îi solicita să menţină circulaţia zilnică a trenului între Oraviţa şi Anina, rută supranumită „Semmeringul bănăţean”, pe cea mai veche cale ferată montană din România.

Pe Oraviţa-Anina nu va fi întreruptă circulaţia trenurilor, ci va fi ca până acum. E problema rezolvată”, a declarat Sorin Grindeanu, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc a Timişoara, potrivit news.ro.

Trenul Oraviţa-Anina era propus să circule în perioada 12 decembrie 2021 – 31 martie 2022 si 1 noiembrie – 10 decembrie 2022, permanent în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică şi facultativ în perioada luni, marţi, miercuri şi joi.  Conform Mersului trenurilor, garnitura va circula permanent pe această rută.

Asociaţia Euroland Banat a transmis ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, o petiţie în care îi solicită să menţină circulaţia zilnică a trenului între Oraviţa şi Anina, rută supranumită „Semmeringul bănăţean”, pe cea mai veche cale ferată montană din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *