Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

Caraş-Severin: Un bebeluş din Anina, răpus de COVID-19

ziarulactualitatea.com

Un bebeluş de o lună, din oraşul Anina, a murit în urma infecţiei cu noul coronavirus, copilul fiind internat iniţial la spitalul din Caransebeş, iar apoi la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, unde a decedat, a informat, sâmbătă, Prefectura Caraş-Severin.

Potrivit autorităţilor, micuţul a fost adus, pe 8 aprilie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu febră, inapetenţă, curbă ponderală nesatisfăcătoare şi hipotonie axială, transmite Agerpres.

În urma testării cu Real Time PCR, minorul a fost declarat pozitiv, iar după consult a fost trimis, o zi mai târziu, la spitalul din Caransebeş, unde starea lui s-a agravat. Din acest motiv, copilul a fost transferat la secţia ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, unde a decedat ulterior. În ceea ce priveşte comorbidităţile, autorităţile au precizat că bebeluşul suferea de „encefalopatie nespecificată”.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Caraş-Severin au fost consemnate 24 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Caraş-Severin a fost calculată la o valoare de 1,48 la mia de locuitori pentru ultimele 14 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *