Carburanții s-au ieftinit din nou azi. Cât costă acum benzina și motorina

Prețuri carburanți
Sursa foto: Pexels

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus din nou, azi-dimineață, prețul carburanților, și pentru benzină și pentru motorină. Este a 15-a ieftinirea consecutivă.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de noi în acest an, afișează pe data de 5 iunie 2024 un preț al benzinei standard de 6,88 lei/litrul, în timp ce prețul motorinei standard este de 6,93 lei/litrul. Așadar, azi, compania petrolieră a coborât cu cinci bani pe litru prețul benzinei și al motorinei

Este a 14-a ieftinire consecutivă a carburanților, după mai multe scăderi consecutive care au avut loc în luna mai și câteva operate în această lună. Ieftinirea precedentă a fost în data de 5 iunie, când compania petrolieră a coborât cu opt bani pe litru prețul benzinei și al motorinei, o mișcare de preț mai amplă decât cele cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Mai devreme. Petrom a ieftinit carburanții la 1 iunie – a coborât atunci prețul benzinei cu cinci bani pe litru și prețul motorinei cu doi bani pe litru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: