Carburanții s-au scumpit din nou azi. Cât costă acum benzina și motorina

Sursa foto: Pixabay

Petrom a crescut din nou în această dimineață prețul benzinei și motorinei vândute în stațiile proprii. Este a cincea scumpire consecutivă.

Stația Petrom – liderul pieței de distribuție a carburanților auto din România – de pe strada Brașov din București, monitorizată de noi, afișează azi, 13 octombrie, un preț al benzinei standard de 7,07 lei pe litru și un preț al motorinei standard de 7,10 lei pe litru. Așadar, față de de ziua precedentă, Petrom a crescut și prețul benzinei și prețul motorinei cu câte patru bani pe litru

Este a cincea scumpire consecutivă a carburanților. Precedenta a avut loc acum dou zile, când Petrom a crescut prețul benzinei cu patru bani pe litru dar a menținut prețul motorinei. Mai devreme, pe pe 8 octombrie, Petrom a crescut și prețul benzinei și pe cel al motorinei cu patru bani pe litru. Cu trei zile înainte, Petrom a crescut și prețul benzinei și pe cel al motorinei tot cu patru bani pe litru. Mai devreme, pe 3 octombrie, compania petrolieră a crescut prețul benzinei cu trei bani pe litru și pe cel al motorinei cu patru bani pe litru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: