Care este cea mai importantă distincţie primită de Nicolae Ciucă

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL şi candidatul partidului la preşedinţia României, Nicolae Ciucă, a primit în cariera sa de militar numeroase onoruri şi disticţii, dintre care multe au ajuns în patrimoniul Muzeului Militar, fiind donate de acesta. 

O altă categorie de distincţii, mai speciale având în vedere că îi amintesc de camarazii săi le-a păstrat acasă. Dar, de departe, cele mai preţioase sunt legate de familie, după cum afirmă acesta în cartea sa „În slujba ţării”.

„Am fost răsplătit cu numeroase onoruri în cariera mea. O parte le-am donat Muzeului Militar, pe altele, legate mai ales de momente speciale, care îmi amintesc de camarazii mei, le păstrez acasă, într-un sertar. Cea mai importantă distincție, cel mai drag apelativ, rămâne, însă, cel pe care mi l-au oferit nepoțelele mele.
Vă invit să citiți mai multe în cartea mea ,,În slujba Țării” pe www.nicolaeciuca.ro”, a scris Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: