Care este legătura dintre Camelia Bazac, șefa Ferrari România, și o companie controlată de fostul KGB

Sursa foto: Forbes.ro

Camelia Genoveva Bazac, proprietara reprezentanței Ferrari România și soția lui Ion Bazac – fost ministru al Sănătății între 2008-2009, în primul guvern Boc – și-a construit cu asiduitate imaginea unei femei de afaceri care are succesul la purtător. Prezența în topul Forbes i-a asigurat o celebritate incontestabilă, de-a lungul ultimului deceniu, dar – în același timp – alimentează și unele controverse legate de legături toxice cu o companie care este controlată de temutul KGB, actualmente FSB.

Camelia Bazac – medic oftalmolog la Spitalul Universitar din București, a intrat în forță, în anul 2002, pe piața auto din România și, în prima fază, a preluat conducerea mărcii Maseratti, aflată în portofoliul AutoItalia.

  • După numai trei ani, împreună cu soțul său, a pus bazele ”Forza Rossa”, iar în 2008 a inaugurat primul showroom Ferarri din România, urmat de cel mai mare Ferrari Store din estul Europei.
  • Dar ascensiunea familiei Bazac nu s-a oprit aici. Forza Rossa a reușit să devină unic importator în România al mărcii Lotus, comercializată de companie la nivel regional, pentru ca, în 2012 Camelia și Ion Bazac să deschidă primul magazin Lotus Originals din lume, pe care l-au inaugurat la Monaco.

În exclusivitate, surse din piață au dezvăluit pentru stiripesurse.ro, informații despre legătura dintre Camelia Genoveva Bazac și o firmă cu adânci conexiuni la nivelul serviciiilor secrete ale Federației Ruse. E vorba de firma Romanos Office Service Ltd, care asigură partea administrativă – încheiere contracte, intermediere relații clienți etc. – al unui lanț de companii cu sediul în Cipru printre care se află și cea deținută de familia Bazac, respectiv Forza Rossa Holding Limited.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: