Skip to content
Politică

Care este mesajul lui Iohannis pentru partide

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, joi, un nou mesaj pentru partide, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook.

Astfel, șeful statului a reamintit temele pe care le va aborda, de luni, cu „toate partidele și formațiunile politice reprezentate în actualul Parlament”. În același timp, Iohannis a subliniat faptul că „trebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament ca coopera pe deplin cu justiția”.

„Finanțarea partidelor și a campaniilor electorale trebuie să fie corectă și transparentă. Românilor din străinătate trebuie să li se asigure dreptul la vot. Reforma sistemului electoral trebuie să garanteze prezența unor candidați preocupați de buna gestionare a banilor publici și care într-adevăr să-i reprezinte pe cetățeni. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament va coopera pe deplin cu justiția. De luni, încep o nouă serie de consultări pe aceste teme, cu partidele și formațiunile politice reprezentate în actualul Parlament.”, a transmis președintele Klaus Iohannis pe pagina de socializare.

1 comentariu la “Care este mesajul lui Iohannis pentru partide

  1. … De asemenea, trebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament va coopera pe deplin cu justiția…
    DAR DESPRE IMUNITATEA PRESEDINTELUI SI IMUNITATEA SI RASPUNEDEREA MAGISTRATILOR, PE CAND DOMNULE PRESEDINTE ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *