Skip to content
Politică

Care este suma halucinantă cheltuită de deputați pe deplasări externe, în februarie

" "

Printre destinațiile membrilor Camerei Deputaților se numără Statele Unire, Monaco, Letonia, Spania, Israel, Turcia sau Elveția, iar cheltuiala a fost pe măsură.

Astfel, potrivit b1.ro, cheltuielile pentru deplasarile membrilor Camerei Deputatilor s-au ridicat la peste 200.000 de lei în luna februarie.

" "
" "

De exemplu, pentru cei opt deputați care au participat la prima parte a Sesiunii ordinare 2015 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, costurile s-au ridicat la 74.000 de lei, în timp ce un alt deputat a cheltuit 6.724 de lei pentru o deplasare la Monaco, unde a participat la Sesiunea Plenară a Adunării Parlamentare a Mediteranei, potrivit realitatea.net.

Potrivit sursei citate, membrii Camerei Deputaților se mențin, astfel, în linia cheltuielilor din perioada precedentî, după ce instituția a plătit, anul trecut, peste 2 milioane de lei pe deplasările în străinătate ale aleșilor.

Totodată, șeful Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a condus într-o lună două deplasări, una în Belgia, la Săptămâna Parlamentară Europeană, care a costat 12.115 de lei, si una în Israel, în valoare de 29.271 de lei, informează realitatea.net.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *