Skip to content
Sport

Care mai este starea lui Andrei Găluț, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity

Andrei Găluț, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, urmează să se întoarcă în țară, recuperarea decurgând foarte bine.

După ce a suferit arsuri cumplite în incendiul din clubul Colectiv, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, dar, totuși, a scăpat cu viață, printr-o minune, Andrei Găluț pare își să revină, încet-încet. Mai exact, se pare că artistul, internat acum într-o clinică din Germania, a început „reintegrarea”, el făcând consiliere psihologică, atât pentru el, dar și cu alți arși în incendii care sunt internați acolo, potrivit romaniatv.net.

Surse apropiate familiei, au dezvăluit că rudele lui Andrei sunt nerăbdătoare ca tânărul să mai facă un drum în Olanda, la clinica în care i-a fost salvată viața, pentru ca medicii de acolo să constate că poate fi externat, iar el să se reîntoarcă în România.

„Nu mi-a venit să cred când am aflat ce bine a decurs recuperarea și că, acum, el îi ajută pe alții care au trecut prin experiențe similare să depășească șocul psihologic„, a spus un apropiat al familiei artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *