Skip to content
" "
Politică

Care mai este starea răniților din Colectiv

Un număr de 37 de răniți în incendiul din Colectiv mai sunt internați joi în spitalele din țară și din străinătate, potrivit unui centralizator al ministerului Sănătății.

Astfel, ministerul Sănătății informează că, în spitalele din București, mai sunt internate 15 victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care una în stare critică, potrivit romaniatv.net.

La Spitalul de Arși se află internat un pacient, la Spitalul Bagdasar Arseni — doi, la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’ — trei, la Spitalul Elias — doi pacienți, la Spitalul Militar Central — patru, la Spitalul de Urgență din București — doi, iar la Spitalul CC Iliescu — un pacient.

„Până în prezent au fost externate 65 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate”, precizează Ministerul Sănătății.

În spitalele din străinătate mai sunt internați 22 de răniți în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria sunt internate două persoane în stare stabilă, în Belgia sunt internate opt persoane în stare stabilă, în Olanda — patru în stare stabilă, în Germania — două persoane internate în stare stabilă, în Marea Britanie — patru persoane internate, toate în stare stabilă, iar în Israel două persoane internate în stare stabilă.

Alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *