Skip to content
Sport

Care sunt magazinele de la care vor cumpăra românii de Black Friday

În perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday sau Vinerea Neagră, românii sunt interesaţi să cumpere produse mai ales de la magazinele eMAG şi Altex, potrivit unui studiu realizat de agenţia de cercetare MillwardBrown România.

Astfel, 30% dintre români sunt interesaţi de eMAG, iar 21% se pregătesc să îşi facă cumpărăturile de la Altex.

De asemenea, 9% dintre români au în vedere ofertele de la Flanco, 8% de la Carrefour şi 4% de la Kaufland.

Totodată, 3% dintre români sunt interesaţi de scăderile de preţuri de la Media Galaxy, Auchan şi Domo, 2% de la Lidl şi 1% de la Cora.

Comparativ cu anul trecut, singura modificare notabilă este scăderea semnificativă a numărului celor care iau în calcul Domo”, arată realizatorii studiului.

Conform studiului, anul acesta, 44% dintre românii cu vârsta între 18 și 65 de ani doresc să cumpere ceva de Black Friday.

Comparativ cu 2012, aproape de trei ori mai multe persoane și-au exprimat dorința de a cumpăra un produs de Black Friday anul acesta. Numărul românilor care au auzit de reducerile din cadrul Black Friday, evenimentul anului în comerțul românesc, a ajuns anul acesta la 71% în rândul persoanelor din eșantionul evaluat”, arată raportul studiului, citat de romanialibera.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *