Skip to content
Politică

Care sunt prioritățile lui Victor Ponta

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, consideră că Victor Ponta este singurul candidat la scaunul de la Cotroceni implicat în atragerea de noi investitori, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

”In timp ce alti candidati vin doar cu vorbe in fata electoratului, Victor Ponta demonstreaza in fiecare zi ca promovarea economiei romanesti si a mediului nostru de afaceri este o prioritate in programul sau pentru Romania urmatorilor ani.

Daca suntem suficient de increzatori in fortele noastre, atunci vom reusi sa transformam Romania intr-un teren fertil pentru multi alti investitori, vom crea si mai multe locuri de munca si vom ajuta economia sa creasca in continuare. Acesta este mesajul cu care Victor Ponta vine in fata romanilor: crestere, nu austeritate”, a declarat Gabriela Firea.

2 comentarii la “Care sunt prioritățile lui Victor Ponta

  1. Prioritatile lui Ponta se concentreaza in jurul verbului „a fura”… numai ca doar el stie cum, in ce ordine si prin ce mijloace se v-a intampla acest lucru. Sigur ca si stramba aia de Firea sta in fundu lui ca cine stie, poate ajunge la cotroceni si ar trebui mangaiat de pe acum ca sa se linga si ea putin pe degete de vro furaciune … cica el e singurul ce are intentia de a colabora cu investitori din afara :))) de parca Udrea ar fi o incuiata la minte ce ar vrea sa faca totul sigura …. foarte fals dinnou, madam Firea … Ponta e singurul gainar gata sa ne faca inca odata o tara comunista ca sa le faca pe plac chinejilor si rusilor ca numai in partea aia vad ca tine cu ochii aia… o avea strabism cu ambii ochi de dreapta si nu vede oricat s-ar stradui doar rusia si mai departe putin, china. Stai ba acolo linistit ponta ca nu o sa permintem sa ajungi la cotroceni ca asta e realitatea … daca devi presedinte nu mai avem nicio sansa sa schimbam ceva in tara asta

  2. Cred ca ca stirista Stirea – Firea a vrut sa zica, ca Ponta este singurul candidat la scaunul de la Cotroceni implicat în gonirea (respingerea) de noi investitori, din tara noastra, datorita mediului corupt si a intereselor politice si a economiei precare, subrede.
    In timp ce alti candidati vin doar cu vorbele la ei in fata electoratului, Victor Ponta demonstreaza in fiecare zi cat de penibil poate sa fie de fiecare data cand isi da cu stangul in dreptul, prin actiunile sale privind interesele de afaceri, incurajand si mai mult coruptia si evaziunea fiscala in Romania in ultimii 2 ani.
    Increderea prea mare in propriile forte il va ajuta sa piarda trenul prezidential de data aceasta asa cum a mai facut-o un predecesor de-al lui prin 2009. tot asa din cauza increderii prea mari in persoana sa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *