Skip to content
Sport

Carmen Brumă şi Mircea Badea, dezvăluiri de la tăierea moţului băieţelului lor

Mircea Badea şi Carmen Brumă sunt extrem de discreţi în privinţa relaţiei lor. Singurul aspect al vieţii lor personale despre care mai vorbesc ocazional este copilul lor, Vlăduţ. Şi este firesc să fie aşa din moment ce, ca orice părinţi, sunt foarte mândri de fiul lor.

Carmen Bruma este cea care a oferit detalii interesante despre momentul special al micuţului, post eveniment. El nu a ales nimic de pe tavă, însă a preferat un alt obiect, care i-ar putea prevesti o carieră strălucită în televiziune.

Vlăduţ e un copil drăguţ, sănătos şi energic. A început să meargă de curând, chiar în preajma tăierii moţului. Am sărbătorit acest eveniment în secret, n-am vrut să trâmbiţăm lucrul acesta. Ce credeţi? Vlăduţ nu a ales nimic de pe tăviţă. După ce am stat cu tava 10-15 minute în faţa lui, copilul a ales ceva ce era lângă, şi anume telecomanda. Nu a vrut să-i mai dea drumul. E pasionat de telecomenzi. Daca îi pui 10 jucării şi o telecomandă la îndemână, clar o alege pe cea din urmă. Poate o să fie om de televiziune„, a spus Carmen Brumă, pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *