Skip to content
Politică

Carmen Dan aduce clarificări la relația sa cu Dragnea. „M-a propus și pentru că sunt din Teleorman”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, face lumină în fulminanta sa ascensiune politică care a adus-o în fruntea unui minister cheie din Executiv, direct dintr-o carieră oarecum obscură de pe meleaguri teleormănene.

„Am putea accepta ideea că Liviu Dragnea m-a propus ministru de Interne pentru că mă cunoaște, pentru că îmi cunoaște puterea de muncă și pentru că sunt din Teleorman”, a precizat  aceasta, chestionată asupra criteriilor de selecție care au adus-o în această funcție.

Devoalarea secretului care o apropie de Liviu Dragnea a fost făcută de Carmen Dan în cadrul unei emisiuni de pe postul Antena 3.

Actualul ministru de Interne pare să își bazeze dezvolatarea profesională exclusiv pe protecția acordată de actualul șef al PSD. De la secretară a unei școli generale din Videle, aceasta e evoluat sub pulpana lui Dragnea spre pozițiile de consilier juridic și director executiv în cadrul Consiliului Județean Teleorman din 2002 până în iunie 2012, lucrând cot la cot cu actualul președinte al PSD.

În  perioada martie – octombrie 2016,Carmen Dan a ocupat funcția de prefect  de Teleorman, după ce înainte avusese funcția de subprefect.

Spre deosebire de funcțiile deținute anterior, cea de ministrui de Interne a expus-o criticilor opoziției care nu vede cu ochi buni lipsa unui program coerent în gestionarea unui sistem găunos și șubrezit de corupție așa cum este cel din MAI, deputatul PNL Ovidiu Raețchi cerându-i recent demisia după un incident care a dus la scăparea de sub supraveghere a unui inculpat într-un mare dosar de corupție.

În apărarea sa și a șefului de partid, Caramen Dan a ținut să sublinieze că Liviu Dragnea nu selectează miniștrii după criterii geografice, oferind exemplul vicepremierului  Sevil Shhaideh. Aceasta este însă fina de cununie a lui Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *