Skip to content
Politică

Carmen Dan, contre la foc continuu cu şeful sindicatelor poliţiştilor

antena3.ro

Duminică seară, în emisiunea jurnalistei Andreea Sava, de la Antena 3, a existat un schimb de replici între ministrul de Interne, Carmen Dan şi Dumitru Coarnă, președintele SNPPC (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual). 

„Am pus la dispoziţia poliţiştilor o adresă de e-mail, special pentru ei. Am primit deja peste o sută de propuneri de îmbunătăţire a statutului poliţistului. Aceste anomalii, din punctul meu de vedere, se vor rezolva. Trebuie să le facem cu calm, fără patimă, fără nervozitate”, a spus, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Carmen Dan, potrivit DC News.

„Ne dorim să înţeleagă că îi vrem în sistem, îi dorim. E o lege în beneficiul lor, o lege discutată, dezbătută. Vreau să vă mai spun ceva: în 2016, am avut ieşiri din sistem cu pensionare în jur de 12.500. Eu nu-mi amintesc ca anul trecut să se fi sesizat cineva şi să fi existat atât de pătimaş o discuţie în spaţiul public”, a mai spus ministrul, conform sursei citate.

Ulterior, Dumitru Coarnă a replicat: „Eu nu sunt pătimaş. Eu sunt doar responsabil şi atât.”

Recent, Coarnă a iniţiat o dispută cu Carmen Dan după ce aceasta a declarat că liderul sindicatelor polițiștilor are tot timpul ușa deschisă la Ministerul de Interne, dar are şi un limbaj dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *