Skip to content
Politică

Carmen Dan, dată de gol chiar de un membru PSD. Țuțuianu: A primit 3 SMS-uri

liberinteleorman.ro

PSD nu a învățat să mintă, iar acest lucru se observă din declarațiilor liderilor de partid. După protestele violente din noaptea de 1 februarie, Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a încercat să se apere și a declarat că nu a primit informări de la SRI că la manifestație vor veni și persoane ce urmăresc să provoace violențe.

În noaptea de 1 februarie, mai mulți huligani s-au luat la bătaie cu jandarmii în Piața Victoriei, aruncând cu petarde, torțe, pietre, bucăți de gheață și au incendiat un panou publicitar. Protestul s-a spart imediat și oamenii au fugit spre casă, după ce forțele de ordine au împrăștiat gaze lacrimogene.

În aceeasi seară, SRI preciza: „În această situaţie a existat un schimb de informaţii operativ, potrivit procedurilor stabilite la nivelul instituţiilor, cu Ministerul Afacerilor Interne, la nivelul Secretarului de Stat Stefu Viorel şi Bogdan Despescu-IGPR, precum şi la nivelul Jandarmeriei şi SPP”.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, pe 2 februarie, că nu a primit nicio informație de la SRI.

„Eu nu am primit informări cu privire la eventuale intenții de provocare”, a spus ministrul.

 

După doar o săptămână, ministrul Carmen Dan s-a răzgândit. Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei de control al SRI, a precizat că șeful MAI a primit trei SMS-uri și a fost informată despre posibile violențe în Piața Victoriei.

Doamna ministru a spus că a primit niște SMS-uri, am verificat, s-au transmis, confirmate de ambele părți, și că acele SMS-uri n-au conținut date suplimentare celor pe care Ministerul de Interne le avea. Am spus că comunicarea interinstituțională a fost amplificată și derulată la nivelul cel mai înalt și am mai spus că, începând cu data de 2, beneficiarii legali de informații au primit un număr important de informări cu privire la subiectele aflate în discuție. (…) Doamna ministru a spus că a primit trei SMS-uri. Discuția o putem face, câte SMS-uri, semnate, nesemnate, dar cred că-i mai puțin relevant”, a declarat Adrian Țuțuianu, joi, 9 februarie.

1 comentariu la “Carmen Dan, dată de gol chiar de un membru PSD. Țuțuianu: A primit 3 SMS-uri

  1. Asa e ! PSD nu stie sa minta ! Asta se poate…”remedia” – nu ? Da`….ce sa faca D-na Dan cu un SMS care-i spune ca : undeva, candva, cineva nenumit(ori altcineva …idem !) va putea incerca sa ….! Haaaa…???? Idioti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *