Skip to content
Politică

Carmen Dan demască manevrele de putere ale găștii Ponta-Grindeanu

liberinteleorman.ro

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni în fața sediului MAI că nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier. De asemenea, ea a criticat relația dintre fostul prim-ministru Victor Ponta și PSD.

Carmen Dan a afirmat că situația din Partidul Social Democrat nu poate fi destabilizată de noul șef al Secretariatului General al Guvernului, relatează Agerpres.ro.

" "

„Ponta nu va destabiliza nicio situaţie în PSD – asta este clar. (…) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situaţie”, a subliniat ministrul demisionar.

Întrebată despre cheița cu care este învârtit premierul Sorin Grindeanu (cu referire la declarațiile ei anterioare), Carmen Dan a arătat cu degetul spre Victor Ponta.

„Cred că cel mai bine învârte (n.r. — cheița) domnul Ponta, care, mai nou, ați observat și dumneavoastră, verifică miniștri, vorbește, a subliniat Dan.

În plus, ministrul a menționat faptul că Mihai Busuioc are luat în considerare să  facă plângere în contencios administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său, pe postul de secretar general al Guvernului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *