Skip to content
Politică

Carmen Dan răspunde atacurilor lui Tudose cu un nou atac: Bădăran, oportunist, securist

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi, că politica românească e plină ”de domnişori frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind”, ca răspuns la afirmațiile fostului premier Mihai Tudose, care a numit-o „mincinoasă, agresivă, incompetentă”.

„I-adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta”, a spus Dan.

 

Fostul premier Mihai Tudose a catalogat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, ca „mincinoasă, agresivă, incompetentă”, după ce chestorul Cătălin Ioniţă a făcut publice, într-o scrisoare deschisă, detalii legate de numirea la conducerea Poliţiei Române.

Chestorul Cătălin Ioniţă vorbeşte în scrisoare despre „situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru”, prezentând, printre altele, şi explicaţii legate de disputa pe tema numirii sale la conducerea poliţiei, la începutul lui 2018.

‘Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne„, susţine Ioniţă.

„Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!!„, scrie Tudose pe Facebook, referindu-se la scriaorea deschisă a chestorului Cătălin Ioniţă, în prezent şef al DGA, criticat recent de Carmen Dan, la bilanţul ctivităţii MAI pe 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *