Skip to content
Politică

Carmen Dan, în plenul Camerei Deputaţilor: Mă aşteptam la întrebări exacte

infotr.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a susţinut, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor., la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, pentru modul în care a fost gestionată intervenţia jandarmilor din 10 august, că moţiunea reprezintă o compunere lipsită total de argumente raţionale, un amalgam de scenarii, care conţine doar pasaje regăsite în presă, ea acuzând opoziţia de interese politice meschine.

„Am citit cu atenţie compunerea dumneavoastră. Nici intonaţia domnului deputat nu transmite ce trebuie să transmită o moţiune. Înţeleg rolul opoziţiei în politică şi în Parlament, de criticare a puterii, însă mă aşteptăm ca opoziţia să aibă mai multă responsabilitate. Am remarcat o lipsă totală de argumente raţionale. Absenţa unor fapte şi situaţii concrete este pueril acoperită de un joc pueril, susţinut de un joc mediatic”, a declarat ministrul Carmen Dan, în plenul Camerei Deputaţilor.

Dan a susţinut că criticile sunt constructive în orice democraţie, dar nu pe interese politice, meschine, de moment.

„Mă aşteptam la întrebări exacte, nu la acuzaţii bazate pe opinii mediatice. Este un text care trădează o aroganţă deosebită. Cred că parlamentarii opoziţiei uită la un moment dat că asta este o moţiune simplă. S-au săturat să îmi ceară demisia. Un amalgam de scenarii, această compunere conţine doar pasaje regăsite în presă. Constat că problemele dumneavoastră nu fac referire la rezolvarea unor probleme din minister, ci la demiterea sau demisia mea”, a susţinut Carmen Dan, la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, pentru modul în care a fost gestionată intervenţia jandarmilor din 10 august, potrivit News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *