Skip to content
Politică

Carmen Dan încearcă să îi liniștească pe dinamoviști. Noul stadion va fi construit, însă va mai dura

iasitvlife.ro

În contextul în care România va găzdui patru meciuri din Campionatul European din anul 2020, țara noastră este obligată să asigure alte patru stadioane la standarde europene, pentru antrenamentele echipelor.

Pe acest fond, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ținut să îi liniștească atât pe suporterii echipei Dinamo, cât și pe membrii echipei, întrucât arena a este una dintre cele alese pentru modernizare, alături de Arcul de Triumf, Steaua și Rapid. Șefa MAI i-a asigurat pe fanii echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare că noul stadion va fi construit, însă nu la fel de repede cum și-ar fi dorit, conform Agerpres.ro.

„Ca ministru, şi în special ca prima femeie ministru de Interne, nu aş fi crezut că voi avea ocazia să vorbesc atât de mult despre Dinamo în mandatul meu. Şi spun asta nu pentru că nu ar fi onorant să vorbesc despre Dinamo, ci pentru că eu consider că cele mai credibile voci să vorbească despre Dinamo sunt sportivii care au făcut şi fac performanţă pentru acest club. Dar contextul de anul trecut a făcut ca Dinamo să fie un subiect prioritar al agendei mele, iar asta pentru că mi-am dorit ca acest club să se întoarcă mai mult spre suporterii săi şi să le îndeplinească un vis. Acela de a avea o arenă nouă, modernă, pe măsura aşteptărilor celor care iubesc Dinamo. Tuturor suporterilor dinamovişti le spun că proiectul noului stadion merge mai departe. Poate nu atât de repede cum ne-am dorit noi, dar vă asigur că acest modern stadion va exista”, a spus Carmen Dan, prezentă la gala de la Opera Naţională Bucureşti în cadrul căreia Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit 70 de ani de existenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *