PSnews

Ultima Oră

Carmen Dan nu mai suportă. Schimb de replici pe Facebook cu Raețchi

Facebook/Carmen DAN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, pare să nu mai facă față presiunii exercitate de criticii săi, după mai multe evenimente în care amatorismul forțelor din subordine a ieșit la iveală într-un mod îngrijorător.

După două cazuri în care inculpați în cazuri celebre de corupție au reușit să se facă nevăzuți chiar înainte de a primi sentințele definitive de condamnare, ministrul de Interne simte nevoia să arunce responsabilitatea erorilor din sistem în curtea altor subordonați.

Ultima fugă de răsunet, cea a omului de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la 8 ani de închisoare, l-a făcut pe deputatul liberal Ovidiu Raețchi să ceară demisia lui Carmen Dan în mod public. De aici și până la un adevărat schimb de replici cu ministrul ofuscat nu a mai fost decât un pas.

P.S.:Domnule Raețchi, nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci când un polițist judiciar dintr-o oricare secție de poliție din România nu-și duce la îndeplinire sarcinile pe care le are conform fișei postului. Vă asigur că nici nu voi lăsa lucrurile așa, într-o notă discretă, însă e cazul ca de acum înainte superiorii direcți ai celor care nu-și îndeplinesc atribuțiile de serviciu să iasă personal cu explicații în fața publicului, să își asume erorile sau abaterile și să suporte consecințele.

P.S.2: Urez tuturor românilor un miniconcediu plăcut, cu timp frumos și ferit de evenimente nefericite, iar angajaților MAI le amintesc că suntem consecința propriilor fapte!”, a postat pe contul său de socializare ministrul Carmen Dan, nu înainte de a face și o prezentare pozitivă a activității sale în fruntea Ministerului Afacerilor Interne.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi