Skip to content
Politică

Carmen Dan nu mai suportă. Schimb de replici pe Facebook cu Raețchi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, pare să nu mai facă față presiunii exercitate de criticii săi, după mai multe evenimente în care amatorismul forțelor din subordine a ieșit la iveală într-un mod îngrijorător.

După două cazuri în care inculpați în cazuri celebre de corupție au reușit să se facă nevăzuți chiar înainte de a primi sentințele definitive de condamnare, ministrul de Interne simte nevoia să arunce responsabilitatea erorilor din sistem în curtea altor subordonați.

Ultima fugă de răsunet, cea a omului de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la 8 ani de închisoare, l-a făcut pe deputatul liberal Ovidiu Raețchi să ceară demisia lui Carmen Dan în mod public. De aici și până la un adevărat schimb de replici cu ministrul ofuscat nu a mai fost decât un pas.

P.S.:Domnule Raețchi, nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci când un polițist judiciar dintr-o oricare secție de poliție din România nu-și duce la îndeplinire sarcinile pe care le are conform fișei postului. Vă asigur că nici nu voi lăsa lucrurile așa, într-o notă discretă, însă e cazul ca de acum înainte superiorii direcți ai celor care nu-și îndeplinesc atribuțiile de serviciu să iasă personal cu explicații în fața publicului, să își asume erorile sau abaterile și să suporte consecințele.

P.S.2: Urez tuturor românilor un miniconcediu plăcut, cu timp frumos și ferit de evenimente nefericite, iar angajaților MAI le amintesc că suntem consecința propriilor fapte!”, a postat pe contul său de socializare ministrul Carmen Dan, nu înainte de a face și o prezentare pozitivă a activității sale în fruntea Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *