Skip to content
Politică

Carmen Dan pune piciorul în prag! Șefa MAI, prezentă pe litoral

prosport.ro

Ministrul de Afaceri Interne s-a prezentat, la începutul aceste mini-vacanțe, pe litoral, alături de mai marii din Poliție.

Mai precis, Carmen Dan s-a interesat despre situația forțelor de ordine prezente la malul mării, acolo unde majoritatea românilor au ales să își petreacă cele patru zile libere. În plus, postul de televiziune Antena3 informează că un elicopter survolează Autostrada Soarelui și 300 de radare sunt funcționale pe drumul spre mare.

Mai mut decât atât, șefa MAI a precizat faptul că vor exista, pe A2, șapte echipaje de la Rutieră și 10 polițiști pe motocicletă. Carmen Dan a spus că aseară a călătorit fără să anunțe și s-a declarat mulțumită.

”A fost o vizită de lucru pentru a ne asigura că planul nostru de lucru funcționează. Ne interesează că cetățenii să simtă că suntem prezenți. E o repetiție pentru ce urmează – sfârșitul lunii iunie. (…) E important pentru noi ca oamenii să ne vadă la datorie și să se simtă în siguranță. Din estimările noastre, vom avea o prezență de 40 de mii de persoane pe litoral (…) În altă ordine de idei, nu vreau să creadă cineva că ne-am organizat astăzi, ne-am dorit ca cetățenii să vadă ce putem și capacități avem. Nu vreau sa înțeleagă cineva că suntem o prezență agresivă, ci să știe că suntem atenți”, a spus Carmen Dan, în fața jurnaliștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *