Skip to content
Politică

Carmen Dorobăţ anunță că NU va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie

digi24

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi Carmen Dorobăţ a declarat marţi că nu va candida pentru un mandat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ea a explicat că „este foarte mult de muncă şi întreaga echipă de aici ne-am sudat, ne-am angrenat şi vom merge împreună mai departe”.

Deci nu candidez. Categoric. Au fost cereri, dar la aceeaşi diplomaţie, ca să spun aşa, şi cu acelaşi adevăr în glas cu care mă uit în ochii tuturor am spus motivul pentru care nu merg la alegeri de această dată, pentru că este foarte mult de muncă şi întreaga echipă de aici ne-am sudat, ne-am angrenat şi vom merge împreună mai departe”, a afirmat Carmen Dorobăţ, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Potrivit unor surse social-democrate Carmen Dorobăţ era în discuţii cu PSD pentru o posibilă candidatură pe listele partidului la parlamentare. Până în prezent PSD are trei medici pe lista de candidaţi.

Alexandru Rafila va deschide lista pe Bucureşti la Camera Deputaţilor, iar Adrian Streinu-Cercel va fi pe locul doi la Senat, tot în Bucureşti, după Gabriela Firea care deschide lista candidaţilor social-democraţi în Capitală.

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş (UMFST) Leonard Azamfirei va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare, a anunţat luni Marcel Ciolacu.

Pe 12 iulie 2019, Carmen Dorobăţ şi soţul ei au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare în dosarul în care erau acuzaţi că au primit mită de la 124 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, pentru a-i promova la examene. Decizia instanţei nu a fost definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *