Carnagiile pe şosele provocate de şoferii drogaţi, din ce în ce mai frecvente

Un alt caz al unui şofer drogat care a provocat un adevărat carnagiu pe şoselele din România şochează opinia publică.

De această dată este vorba de un tânăr care a rănit în urmă cu două zile şapte persoane şi un bebeluş în accidentul din Constanţa, care  a fost descoperit că se afla sub influenţa drogurilor.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Accidentul a fost provocat într-un sens giratoriu din Constanţa şi s-a soldat cu rănirea a şapte adulţi şi un bebeluş. În accident au fost implicate 4 autovihicule, dintre care un microbuz şi un autocar.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat pozitiv la amfetamină şi metamfetamină şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, trei echipaje SMURD din care unul de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare. Colegii au constatat că în accident erau implicate patru autoturisme dintre care un microbuz şi un autocar. La faţa locului au fost asistate nouă persoane din care şapte adulți şi un bebeluş au fost transportaţi la spital, iar cea de a noua persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului”, a declarat purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Storice.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL