Cartierele din București unde au scăzut prețurile la apartamente în 2023

bloc apartament
Sursa foto: Unsplash

Prețurile apartamentelor din București au crescut ușor în 2023. În cele mai multe zone, proprietarii au cerut mai mulți bani, însă sunt și cartiere unde se văd ușoare scăderi, de câteva mii de euro.

În cele mai multe zone din București, prețul mediu cerut de proprietar a scăzut ușor în 2023 față de 2022, iar în altele au stagnat, potrivit unei analize Economica.net realizată pe baza datelor disponibile în platforma imobiliară Anunțul.ro. Deși scăderile sunt de câteva procente și nu par mari la prima vedere, în cazul apartamentelor e vorba de câteva mii de euro. Cea mai mare scădere s-a înregistrat pentru apartamentele din zona Rahova-Sebastian, acolo unde prețurile au scăzut cu 6%. Prețul mediu cerut în 2023 a fost de 60.000 de euro, față de 64.000 în 2022.

Apartamente sub 70.000 de euro

Zonele în care se găsesc apartamente cu două camere sub pragul de 70.000 de euro sunt Berceni-Giurgiului, acolo unde sunt și cele mai ieftine, urmată de Rahova-Sebastian, Drumul Taberei-Ghencea, Pantelimon și Colentina-Obor. Cele mai scumpe locuințe se găsesc în Aviației, acolo unde media este de 147.000 de euro.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: