Casa familiei prințesei Diana, scoasă la vânzare

Sursa: Facebook

Casa familiei prințesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la prețul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell și Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparținut contesei Raine Spencer, soacra lui Lady Di. Înaltă de patru etaje, aceasta este situată în Mayfair, Londra

„Cu legăturile sale cu aristocrația și regalitatea, ne așteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenți din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, șeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătrați are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepție, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri și băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide pe o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeți și locuințe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenției imobiliare Wetherell, casa are un DPE (diagnostic de performanță energetică) de clasa E.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: