Skip to content
Politică

Casa fiicei lui Voiculescu, scoasă din nou la licitație de ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va scoate din nou la licitaţie, pe 25 iulie, vila situată în zona Herăstrău confiscată de la Corina Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.

Este pentru a treia oară în decurs de circa două luni, însă pentru acest termen a revenit la preţul de pornire stabilit iniţial, potrivit valorii evaluate, de 4,53 milioane lei (circa 1 milion de euro).

La prima licitaţie, stabilită pentru începutul lunii iunie, vila în care a fost sediul Crescent, firmă controlată de Dan Voiculescu, a fost scoasă la vânzare la preţul de evaluare de 4,53 milioane lei (puţin peste 1 milion de euro), însă nu a fost depusă nicio ofertă.

ANAF a reluat licitaţia, programând al doilea termen pentru 30 iunie, când a redus preţul cu un sfert, astfel că persoanele interesate ar fi putut achiziţiona imobilul pornind de la 3,39 milioane lei (circa 750.000 euro).

Fiscul a anunţat însă că a anulat licitaţia, cel mai probabil pentru ca nu a primit nicio oferta, din nou, amintește romaniatv.net.

Vila, situată pe strada Aviator Zorileanu, în zona parcului Herăstrău, are o suprafaţă construită la sol de 193,7 metri pătraţi, fiind compusă din demisol, parter, etaj şi mansardă, la care se adaugă un garaj cu suprafaţa de 17,66 metri pătraţi, precum şi un teren de 576 metri pătraţi.

A treia rundă de licitaţie, stabilită pentru 25 iulie, la ora 14, este organizată tot la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, din strada Dimitrie Gerota, sector 2.

ANAF vrea, de această dată, să revină la preţul de evaluare, de 4,53 milioane lei, de la care să pornească licitaţia pentru vânzarea imobilului.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *