Skip to content
Magazin

Casa părinţilor lui Maradona, două automobile şi alte obiecte, scoase la licitaţie

eurosport.com

Casa părinţilor lui Diego Maradona, două automobile BMW şi alte obiecte sunt scoase la licitaţie, duminică, pentru a putea fi plătite datoriile acumulate de fostul jucător argentinian, decedat anul trecut la vârsta de 60 de ani.

Licitaţia se desfăşoară online şi este realizată cu acordul moştenitorilor fostului star al fotbalului, notează news.ro.

Decizia acestei licitaţii a fost luată de judecătoarea Luciana Tedesco. Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, sunt excluse de la licitaţie.

În total, doritorii pot licita pentru 87 de loturi.

Unul dintre automobilele BMW are pe parbriz semnătura lui Maradona şi preţul de pornire la licitaţie este de 165.000 de dolari.

Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Iniţial, în licitaţie urma să fie inclusă şi o scrisoare semnată de Fidel Castro, însă aceasta a fost scoasă de pe listă. Scrisoarea este o dovadă a prieteniei dintre fostul lider cubanez şi Maradona şi a fost primită când fostul fotbalist se afla în Insulele Caraibe, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri.

Câştigurile generate de această licitaţie vor fi folosite pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, legendă a fotbalului mondial, a murit la 25 noiembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *