Skip to content
Politică

Cascadorii râsului. Cum răspunde Iohannis la întrebările despre Crin Antonescu

Candidatul ACL la Președinție a susținut astăzi, 30 octombrie, o conferință de presă. În cadrul acestei conferințe, Iohannis a fost întrebat dacă are vreun mesaj să îi transmită fostului președinte al PNL, până nu demult prietenul său, Crin Antonescu.

Iată cum a răspuns Iohannis la întrebările care îl vizau pe Crin Antonescu:

Jurnalist: Un mesaj lansat pentru Crin?

Iohannis: Vom vedea.

 Jurnalist: Ati discutat cu el?

Iohannis: Domnia sa va sti ce are de facut, va sti ce asteapta partidul de la el si obligatii are fata de partid. Vom vedea.

 Jurnalist: Va fi esentiala contributia lui Crin in turul II ?

Iohannis: Vom vedea. Vom vedea.

Recent, Iohannis a declarat că relația sa cu fostul șef al PNL s-a răcit considerabil, după ce Crin Antonescu a declarat în repetate rânduri că nu se va implica în campania cadidatului ACL la Președinție, afirmând că îi trebuie timp pentru a „îl observa” pe Iohannis.

4 comentarii la “Cascadorii râsului. Cum răspunde Iohannis la întrebările despre Crin Antonescu

  1. domnul antonescu va trebui sa dea niste lamuriri dupa prezidentiale si sa ne spuna CINE IL LA VIRIT PE GIT PE IOHANNIS!sunt multe lucruri ,parerea mea,ce nu sunt lamurite in pnl;daca iohannis va pierde prezidentialele ,va pierde si presedentia pnl,loc ce va fi luat de unul de la pdl,astfel ajungindu-se sa-i dam dreptate lui tariceanu ca este doar o chestiune de timp pina cind pdl va lua controlul noului pnl!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *