Skip to content
Politică

Cascadorii râsului. Reacția PSD la mitingul de lansare a lui Iohannis

După ce PSD a blocat aproape o zi întreagă traficul bucureștean pentru lansarea candidaturii premierului Victor Ponta chiar de ziua lor, a venit rândul liberalilor să facă exact același lucru pe care l-au criticat. Totuși, mitingul de lansare a candidaturii lui Iohannis nu a fost trecut cu vederea de PSD, care i-au acuzat pe aceștia că au avut oameni plătiți și că au paralizat traficul din București. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, afirmă că evenimentul ACL a fost un eșec de proporții.

„Evenimentul organizat astazi de Blaga pentru lansarea amicului sau Klaus Iohannis a reprezentat un esec care i-a surprins si pe organizatori. Pana la urma, a fost vorba si de o forma de dispret maxim si o bataie de joc la adresa bucurestenilor. O mana de sustinatori, majoritatea platiti, au blocat tot traficul Capitalei, toate arterele principale, doar pentru a-l face fericit pe Iohannis.
Ideea de a organiza un astfel de eveniment in Piata Victoriei arata a protest la adresa guvernului si premierului si nu a lansare de candidat la presedintie, ceea ce confirma inca odata ca tandemul Blaga-Iohannis actioneaza strict dupa ordinele primite de la Cotroceni”  a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Klaus Iohannis și-a lansat sâmbătă candidatura la alegerile prezidențiale. Așa cum ne-a obișnuit, Ludovic Orban a făcut și de această dată show la evenimentul de lansare a candidatului ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Orban a încins atmosfera și a avut un discurs extrem de înflăcărat.

Acesta a arătat cu degetul spre Guvern, strigând: “Le este frica de voi, de toti cei liberi, de toti cei cu caracter. Le este frica pentru ca au inceput sa dea seama pentru faradelegile lor. Le este frica pentru ca vor pierde alegerile”.

În semn de protest față de PSD si Victor Ponta,  membrii ACL de pe scena sparg simbolic baloane rosii.

2 comentarii la “Cascadorii râsului. Reacția PSD la mitingul de lansare a lui Iohannis

  1. Comentariul unui idiot foarte obraznic – Codrin Stefanescu – din gasca de propaganda securisto-PSDista a derbedeului VVPonta.
    Similitudini cu luarile de pozitie ale politrucilor lui Ceasescu in Scinteia.

    Democratia in Romania este in mare pericol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *