Casele de pariuri anunță: Geoană, favorit pentru Cotroceni. Ciolacu nu prinde Top 3. Unde e Kovesi

Au fost afișate cotele și favoriții pentru alegerile prezidențiale. Aceștia sunt în ordine: Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, George Simion și Cătălin Drulă. Alegerile pentru Cotroceni vor avea loc în decembrie anul viitor.

Pariorii au afișat candidații cu cele mai mari șanse pentru Cotroceni. Favorit e Mircea Geoană (cotă 2.5/1), urmat de Nicolae Ciucă (5/1), George Simion (6/1), Marcel Ciolacu (7/1), Cătălin Drulă (10/1) și Codruța Kovesi (11/1).

Cum se traduc aceste cote

Dacă pariați 100 de lei pe Mircea Geoană și acesta devine președinte, pmești înapoi 250 lei. Dacă pariați pe Ciucă și acesta iese președinte primiți 500 de lei înapoi (cota 5/1).

Pentru Parlament, PSD este favorit să ia cele mai multe voturi cu o cotă de 1.7/1, urmat de AUR cu 2.85/1, PNL – 5/1 și USR cotă de 10/1.

Astfel, dacă pariați 100 de lei pe USR și partidul câștigă primiți 1.000 lei înapoi. Dacă pariați 100 lei pe PNL și câștigă primiți 500 de lei.

Casele de pariuri sunt mai credibile decât casele care sondează opinia dintr-un singur motiv. Ele dau cote corecte deoarece vor să câștige.

Nicușor Dan este favorit să câștige un nou mandat, potrivit analiștilor de la casele de pariuri. Între ei este o diferență considerabilă care poate fi remontată de Gabriela Firea, dar acesteia nu îi va fi ușor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: