Skip to content
Politică

Casele lui Iohannis, pioni în jocul pentru putere din România? Dezvăluirile lui Radu Tudor

Familia prezidențială pierde oficial casa din Sibiu pe care o avea închiriată unei bănci.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei.

Subiectul a fost comentat în ediția de luni seară a emisiunii ”La ordinea zilei” de către Dana Grecu și invitații săi.

Potrivit deputatului PSD Doina Pană, deoarece era o decizie definitivă, această sentință trebuia să fie pusă în executare de mai multă vreme.

La rândul său, jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a adăugat că în cazul ICA lucrurile s-au mișcat mult mai rapid față de cel al președintelui României.

”În august 2014 s-a dat decizia definitivă la Curtea de Apel București în dosarul ICA și în septembrie, imediat, s-a înscris în cartea funciară inclusiv sediul Antenei 3. Când e ca statul să se miște să pună în executare o hotărâre, o pune rapid în executare, când e vorba să fie mai blând…”

Jurnalistul Radu Tudor a declarat că acum urmează povestea cu banii – o sumă foarte mare de bani dacă statul se va îndrepta împotriva familiei Iohannis pentru a recupera chiria obținută în acești ani.

‘După ce sttul preia acest iobil al lui Iohannis urmează partea cu banii. Înțeleg că este vorba despre 300.000 de euro. Sunt curios cum va fi procedura de valorificare sau de recuperare”, a spus Radu Tudor în emisiunea de la Antena 3.

„Decizia asta face parte din jocul de putere deja”, a mai spus jurnalistul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *