Skip to content
Societate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49, un bărbat din judeţul Buzău, care joacă de peste 30 de ani / El a câştigat peste 1,7 milioane de euro

news.ro

Loteria Română anunţă, luni, că s-a prezentat l sediul central al instituţiei pentru a-şi ridica premiul câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49. Este un bărbat de peste 50 de ani din judeţul Buzău, care joacă de peste 30 de ani. El a câştigat peste 1,7 milioane de euro.

În cursul zilei de astăzi, 6 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I în valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie”, anunţă, luni, Loteria Română.

Potrivit sursei citate, posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii, judeţul Buzău, are peste 50 de ani şi a precizat că joacă constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, întotdeauna doar variante simple.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie personală, fiind alese la întâmplare.

Am jucat. Am câştigat. Îndrum toţi prietenii să joace cu încredere la jocurile Loteriei Române, ”este mesajul pe care câştigătorul l-a transmis tuturor jucătorilor la loto.

Biletul norocos a fost jucat la o staţie de plată parteneră şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, preţul biletului fiind de 18,5 lei.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Anterior, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în 27 martie şi a fost în valoare de 14.823.497,68 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *