Cât a ajuns să coste construirea unei case în 2024. „Vă zic un preț de constructor corect, restul e cancan”

Sursa foto: Unsplash

Achiziționarea sau construirea unei case este și în 2024 visul multor români și un subiect de mare interes. Cum piața imobiliară a început să fie mai mult sau mai puțin afectată de turbulențe, după ce prețurile au crescut într-un ritm galopant în ultimii ani, e greu de spus care sunt prețurile.

Sătui de zgomotele vecinilor și de neajunsurile traiului la bloc, tot mai mulți români își doresc să se mute la o casă cu curte, unde să se bucure de mai multă liniște și confort. Și pentru că mutarea sau construirea unei case continuă să fie unul dintre subiectele cele mai de interes pentru mulți români, rețelele sociale sunt pline de relatări ale unor experiențe și exemple date de cei care fie s-au mutat în casa visată de o viață, fie acum încearcă să-și facă o idee despre prețurile și oportunitățile pe care le-ar putea avea în acest sens. Este și cazul unui român care spune că ar dori o casă relativ mică, de 100 de metri pătrați, dar nu știe prețurile actuale.

„Dacă se poate să spuneți cât v-a dus o casă în 2023 de construit (cu tot cu fundație)! Maxim 100 mp! Dacă doriți să puneți și poze, ar fi super util! Și poate aveți și meseriași de recomandat! Mulțumesc”, a scris el pe grupul de Facebook Design interior & Amenajari.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: