Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu două camere

Apartament renovat
Sursa foto: Pixabay

Piața imobiliară a luat-o razna în marile orașe, iar odată cu asta și prețurile materialelor de construcții și manopera. Așa se face că unii meseriași au ajuns să ceară pentru renovarea unui apartament cu două camere nu mai puțin de 25.000 de euro, atât cât costă în alte orașe o locuință.

Un bucureștean care vrea să-și renoveze apartamentul de două camere s-a interesat pe internet cât l-ar costa o renovare completă, de la zero. El s-a adresat internauților pe grupul de Facebook „Apartamente de vânzare București” „Bună ziua! Mă puteți ajuta cu o părere? Cât estimați că ar duce renovarea totală a unui apartament de 2 camere în București? Mulțumesc!”, a scris el.

„10-15.000 maxim, dacă vă limitați la materiale din gama mediu, folosiți parchet în loc de gresie etc. Într-un apartament de bloc comunist nu merită să investiți cu materiale premium, tot valoare de apartament comunist va avea”, i-a răspuns cineva.

„Serios? Renovarea unei boxe de 5 mp costă aproape 2.000 de euro”, l-a contrazis altul.

„Dacă renovezi total și utilezi, minim 25.000 de euro”, a intervenit altcineva în discuție.

„Ne pui și nouă niște poze să nu rămânem proști? 25.000 e două camere?”, și-a exprimat îndoiala un internaut.

„Sigur! Sunt curios cum evaluezi tu din poze decopertarea și molozul. Instalația sanitară, termica și cea electrică, tot așa o evaluezi, din poze? Manopera tot din poze îți dai seama cât a costat?”, l-a întrebat cel care afirmase că prețul e minim 25.000 de euro.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: