Skip to content
Sport

Cât a costat celebra rochie a lui Carmen Iohannis de la investirea sotului său

Tinuta Primei Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, purtată la ceremonia în cadrul căreia soţul său, Klaus Iohannis, a depus jurământul pentru funcţia de preşedinte al Statului, a fost intens comentată pe rețele sociale și apoi a devenit un subiect pentru tabloide.

Ziarele de specialitate susţin că rochia purtată de soţia preşedintelui ţării a fost mult prea scurtă, același tip de comentarii fiind postate și pe rețele sociale.

Potrivit wowbiz.ro, sotia presedintelui a purtat o tinuta Tory Burch care a costat 2.200 de ron si dupa cum spune si creatoarea este o rochie de vara din dantela. Designerul ales de prima doamna este american si majoritatea rochiilor se gasesc online.

Designerul Adina Buzatu a criticat-o pe Prima Doamnă pentru ţinuta pe care a purtat-o la preluarea mandatului de preşedinte al României, la solicitarea Wowbiz.

„La doamna, tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sferturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica.”, a explicat Adina Buzatu.

„Astfel de derapaje sunt normale la inceput. Cu siguranta, Carmen Iohannis urmeaza sa apeleze la sfaturile specialistilor care o vor initia in regulile evenimentelor cu protocol inalt”, a incheiat Adina Buzatu.

Cu privire la rochia primei doamne, a reacționat și Robert Turcescu. Jurnalistul a precizat pe o pagină de socializare următoarele: ”Asa ce m-am saturat de toti „specialistii” in moda si dress code care critica rochia Primei Doamne… bleah! Bai, dar de toti fanfaronii agramati care se imbraca in toale de firma ati uitat? Va sint simpatici spilcuitii si trend-setter-ii care nu stiu sa faca acordul intre subiect si predicat sau dragusancele cu silicoane care scriu „miau” de pisica? Ati invatat toate cum e cu little black dress de la Chanel si va dati specialiste, dar daca va pune cineva sa scrieti „nu fi proasta” fac pariu ca dati search pe Google sa vedeti cu citi „i” se scrie „fi” precedat de negatie! A se scuti! Cu un „i”!

P.S. O prefer pe Carmen Iohannis vorbind in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi, decit pe Nina Iliescu tacind ca muta la luna, fie ea si „costumata” dupa ultima moda. Am zis!”

3 comentarii la “Cât a costat celebra rochie a lui Carmen Iohannis de la investirea sotului său

  1. CAPORALE, SAU CE ACOPERIT OI FI TU, DAR … sint simpatici … DIN TEXTUL TAU, NU E CUMVA TOT UN FEL DE MIAU DE PISICA ??? IPOCRITULE ! Vezi, SUNT niste lucruri pe care daca nu le stapanesti, mai bine nu le rostogolesti. Dar la tupeul tau, nu ma mir. Mirosi a… little black dress de la Chanel !

  2. Lasand turcescul acoperit de-o parte, 2200 de lei pentru doi bugetari e ceva. Apoi, cred ca numai acoperitul nu stie ca este un lucru elementar ca la evenimente de genul asta sunt obligatorii culorile inchise si lungimile adecvate. Bine ca nu a venit si Iohannis imbracat ca Rares Bogdan, ca turba acoperitul ! :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *