Cât costă un monitor de schi și închirierea echipamentelor în una dintre cele mai căutate stațiuni de iarnă din România

Sursa: Facebook

Arieșeni este una dintre cele mai căutate zone din România de către iubitorii sporturilor de iarnă. Aici se găsește renumita pârtie Vârtop, care are o lungime de o mie de metri și este dotată cu teleschi și nocturnă.

Pârtia Vârtop se gâsește la granița dintre Arieșeni și județul Bihor, în pasul Vârtop, fiind ușor de găsit întrucât se află chiar lângă drumul național 75.

Pentru cei care preferă să se dea cu sania, lângă Pârtia Vârtop I se găsește o mică zonă de sănii. Cei care nu merg cu sănii de acasă trebuie să știe că sunt de închiriat de toate tipurile.

Prețurile diferă însă, în funcție de locul de unde le închiriezi. Mai aproape de pârtie costă 25 de lei, iar la câțiva zeci de metri, prețul este de 20 de lei.

Un echipament de schi se închiriază cu prețuri între 30 și 35 de lei, tot în funcție de distanță. Un monitor de schi pentru o oră poate fi găsit cu prețuri între 100 și 130 de lei. Un bilet la teleski pentru adult este 12 lei, iar pentru copii 6 lei.

De asemenea, se găsesc răcoritoare, băuturi calde și mâncare. Un ceai cald, o cafea sau un pahar de vin fiert se vând cu cinci lei, o clătită cu 12 lei, o felie de pizza cu zece lei, langoși cu 15 lei, sharoma 25 lei, un hot dog 15 lei, iar un baton de ciocolată de casă costă opt lei.

Din zona respectivă se trece cu ușurință pe Pârtia Vârtop II, pe pârtia de sănii sau pe pârtia Piatra Grăitoare, care este dotată cu telescaun.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL